HEALTH & SAFETY

Som gæst hos BC Hospitality Group er din sikkerhed vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

HEALTH & SAFETY HOS BC HOSPITALITY GROUP

- VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG -


Som gæst hos BC Hospitality Group er din sikkerhed altid vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

Vi er topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - uanset omfang, venue og om du er konferencedeltager, hotel- eller restaurantgæst eller på messe. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

HOS OS KAN DU ALTID FØLE DIG TRYG
Danmark er, som bekendt, fri af alle restriktioner nu, og tilbage til normale tilstande.

Vi har naturligvis stadig høje standarder for bl.a. hygiejne, fødevarehåndtering og rengøring, og det er vigtigt at understrege, at har du, som arrangør, særlige ønsker til f.eks. ekstra hygiejneforanstaltninger, afstand eller lignende, kan vi naturligvis håndtere det.

Vores opgave er at sørge for, at du som gæst kan koncentrere dig 100% om det, du er her for, og vi glæder os til at servicere dig

 

HOTELLER OG VENUES I BC HOSPITALITY GROUP

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Bella Sky Conference & Event samt Bella Center Copenhagen.
En del af Horestas Safe to Visit program.

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.