VELKOMMEN TIL
BC HOSPITALITY GROUP

BC Hospitality Group er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality.

Den samlede koncern byder årligt over 1 mio. gæster fra ind- og udland velkommen på koncernens venues og hoteller i København. I alt råder BC Hospitality Group over knap 1.600 hotelværelser, mere end 160 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 samtidige personer.

Brands og forretningsområder​


HOTELLER I
BC Hospitality group

BC Hospitality Group er en af Københavns største hotelgrupper og driver de tre internationale hoteller Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers, der tilsammen har knap 1.600 værelser. 

KØB GAVEKORT

BELLA CENTER COPENHAGEN
Bella Center Copenhagen er det største kongres- og messecenter i Skandinavien - udstyret med det allernyeste inden for design og teknologi til kongresser. Bella Center Copenhagen ligger 10 minutter fra Københavns internationale lufthavn og under 10 minutter fra Københavns centrum og er således ideelt til ethvert arrangement.
BELLA SKY CONFERENCE & EVENT
Et topmoderne konferencecenter beliggende sammen med Bella Center Copenhagen. Her får du ikke bare unikke lokaler, høj service og bæredygtige løsninger, men også den optimale beliggenhed og infrastruktur.
BELLA ARENA
Bella Arena er den nyeste tilføjelse til Bella Center Copenhagen. En unik og bæredygtig arena der giver København helt nye muligheder for alle former for kultur-, sports- og kongresevents.
CIFF
Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) er Nordeuropas førende og mest innovative modeplatform. Her præsenterer de førende brands deres bud på trends og tendenser på kuraterede områder.
MESSER & UDSTILLINGER
Bella Center Copenhagen danner årligt rammen om en lang række messer og andre arrangementer. Porteføljen af arrangementer er en blanding af Bella Center Copenhagens egne messer og messer, hvor huset lejes ud til en ekstern arrangør.
HYBRID- OG DIGITALE EVENTS
Lad os mødes i en verden af digitale muligheder med alt fra enkle onlinemøder til store digitale messer og andre hybridevents.
GAVEKORT OG GAVEIDEER
Mangler du en eller flere gaveideer? Her finder du gavekort til vores hoteller, spa og restauranter samt aktuelle billetter til nogle af vores mange events.
ANDRE FORRETNINGSOMRÅDER
En række mindre forretningsområder er også en del af BC Hospitality Group. Heriblandt egen cateringvirksomhed, online mødebooking og bus- og limousinetransport.