Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i København er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed. Det bæredygtige element går igen i alle aspekter af hotellet, og vores grønne profil gør, at vi bruger 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller. Hotellets mødeskov, sætter med sine 60 oliventræer og 4.500 bundplanter, bogstaveligt talt fokus på den bæredygtige profil, der også prioriteres når møder og events afholdes. 

Fra vores rummelige og elegante værelser med Paustian møbler har du udsigt over hele Ørestaden og ind til København, og hotellet er oplagt til både forretningsrejsende, weekendophold og miniferier.

Hotellet ligger 200 meter fra Ørestad station, så hvis du ankommer med metroen eller Øresundstoget, kan du gå til hotellet på et par minutter, tage til Københavns centrum på under ti minutter med metroen eller køre til Malmø på under en halv time med toget. Kommer du med fly, er der shuttlebus til/fra Københavns Lufthavn.

360 Grader Venue Catering
Crowne Plaza tilbyder også at levere totalløsninger inden for catering til alle former for events. Vi stiller med kokke, tjenere, opvaskere, chauffører og servicepersonale, og lader jeres event få gavn af de professionelle kapaciteter, vi allerede har til rådighed. Vores services er skalérbare og gennemskuelige, og giver jer mulighed for at vælge til og fra, præcis som det passer jer.

 

  

 

Kontakt info

Crowne Plaza Copenhagen Towers
Ørestads Boulevard 114 - 118
2300 København, Danmark
Tlf: +45 8877 6655
info@cpcopenhagentowers.com

Besøg website