Presse

Pressemeddelelser

BC Hospitality Group skyder krydstogt-sæsonen i gang med ny Shuttle Bus service
BC Hospitality Group sætter endnu en gang turbo på serviceindsatsen med lanceringen af en ny Cruise Shuttle Bus service til gavn for de mange udenlandske krydstogtsgæster, der i sommerens løb overnatter på et af gruppens hoteller. Den nye service - med kick off i forbindelse med den københavnske krydstogtssæsonstart den 30. april - vil også komme koncernens ferie- og erhvervsturismekunder til gode. 
Tue, Apr 25 2017 03:00:00 UT
ÅRETS NYE INTERNATIONALE FØDEVAREUDSTILLING: Boomende øko-interesse på Bite Copenhagen
Når Bite Copenhagen for første gang løber af stablen den 24-25. august 2017 i Forum, vil bl.a. Økologisk Landsforening og Hotel- og Restaurantskolen være til stede og sammen slå et slag for det økologiske spisemærke. De vil bruge den nye, ambitiøse internationale fødevaremesse som platform for at gøre landets professionelle madhåndværkere i hotel-, restaurant- og café-segmentet bevidste om, at danskerne i stigende grad efterspørger økologi på menuen, når de spiser ude.
Fri, Apr 7 2017 13:36:30 UT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

Pressekontakt

Anne Marie Barsøe
E-mail: anba@bchg.dk
Mobil: 8188 4843

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bchg.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her