Presse

Pressemeddelelser

Designhotel træner triatlon med deres kunder

AC Hotel Bella Sky er partnerhotel for årets Ironman Copenhagen og i den forbindelse har hotellet lavet et triatlon-hold sammen med deres kunder, som skal munde ud i en deltagelse i minitriatlon 4-18-4. I spidsen for projektet er Jonas Appelquist, som til dagligt arbejder som Sales Manager og er en erfaren herre, når det kommer til en variation af sportslige discipliner – han har bl.a. deltaget i en del triatlons.

Mon, 13 Jun 2016 11:21:15 UT
Årsregnskab for BC Hospitality Group A/S - et positivt år med fremgang, vækst og et tydeligt, solidt fundament for fremtidige forretninger

BC Hospitality Group A/S har haft et solidt år, hvilket fremgår af selskabets årsrapport for 2015. Gruppen har haft et positivt år med stor appetit på investering og revitalisering af BC Hospitality Groups mange kendte brands. Virksomheden går efter at være ledende hospitality operatør med en portefølje af stærke, nationalt og internationalt anderkendte brands.

Fri, 10 Jun 2016 07:20:43 UT
Oplev den unikke stemning fra Women Deliver 2016 i Bella Center Copenhagen

Women Deliver 2016 - Verdens største konference om kvinder og pigers sundhed og rettigheder blev afholdt i maj 2016 i Bella Center Copenhagen.

Fri, 27 May 2016 12:40:25 UT
iButler vinder pris - app er bedste innovative idé

Innovation står for fornyelse, og det er netop, hvad møde- og eventbranchen gerne vil stå for. Derfor var det også en vigtigt pris Danmarks største hospitality koncern BC Hospitality Group A/S vandt onsdag aften til årets Danish Events & Meetings Award

Thu, 28 Apr 2016 12:47:48 UT
Bellakvarter - Københavns nye bydel

Bella Center-ejere forvandler gigantisk parkeringsareal til ny mangfoldig bydel. Kom og hør mere d. 3 maj 2016. Bellakvarter er byens navn og den blomstrer op nu rundt om det kendte Bella Center og det ikoniske AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Bellakvarter en en moderne fortolkning af de klassiske brokvarterer.

Mon, 18 Apr 2016 22:16:02 UT
Bella Center Copenhagen investerer i WI-FI-løsning, der kan servicere middelstor provinsby

Udstillere og konferencedeltagere er i stigende grad afhængige af en hurtig og pålidelig internetforbindelse, når de er på farten. Kvaliteten af konferencecentrenes WIFI-løsning haft mere end svært ved at matche behovet, når tusindvis af delegerede benytter samme netværk på samme tid. Nu går Bella Center i København til ekstremerne og investerer i et netværk, der kan håndtere helt op til 25.000 brugere.

Fri, 26 Feb 2016 11:30:03 UT
Bella Center Copenhagen viser vejen med innovativ navigation

Bella Center Copenhagen viser som det første messe- og kongrescenter i Danmark sine gæster vejen på en helt ny måde. Med sin nye app og digitale indendørs navigation fra nordjyske MapsPeople kan gæster ved hjælp af indendørs positionering få rutevejledning mellem de mange aktiviteter og søge efter interessepunkter i hele centret.

 

 

Bella Center Copenhagen gør det nu nemmere at finde rundt med sin nye app. Løsningen er bygget med Google Maps, hvilket tillader gæsterne at få en rutevejledning helt fra deres eget hjem til den nærmeste indgang og videre ind til en specifik stand i messehallen eller møderum i kongrescentret. Denne nye service skal gøre det nemmere for gæster at finde specifikke udstillere på messer eller områder af speciel interesse.

 

Man vil som besøgende kunne danne sig et overblik over de mange stande og nemt navigere rundt iblandt dem. For hver messe bliver den digitale kortløsning således opdateret til at passe messeplanen. Det sikrer, at gæsterne altid kan finde lige nøjagtig den stand, som de leder efter ligesom de nemt kan danne sig et overblik over messen.

 

Når LEGO World den 18.-21. februar finder sted i Bella Center Copenhagen, vil både store og små bruge Bella Centers Wayfinder-app til at finde rundt på verdens sjoveste byggeplads. Forældre kan trygt lade sine børn udforske hele byggepladsen velvidende, at de ikke bliver væk blandt de 36 forskellige legeområder. Med app’en på børnenes telefon sikrer forældrene at de små altid kan finde tilbage til det aftalte mødested.

 

Koncerndirektør Allan L. Agerholm udtaler: ”Vi skal give vores gæster den bedste oplevelse og gøre det let for dem at finde rundt i vores messe- og kongrescenter. Det siger sig selv, at man i 2016 skal have de bedste digitale løsninger, og det har vi investeret i og glæder os over, at vi kan gøre besøget for vores tusindvis af gæster endnu mere behageligt”.

 

Løsningen fungerer ved, at mobiltelefonen opfanger Bluetooth-signaler fra et stort antal opsatte ”beacons”. Disse ”beacons” bestemmer brugerens position, som derved kan få hjælp til at navigere rundt på Bella Centers 121.000 kvadratmeter eller få hjælp til at finde det nærmeste spisested eller toilet.

 

”Ved at bruge Bluetooth skaber vi en høj præcision, men vi eksperimenterer med at bruge Jordens magnetfelt til at gøre positioneringen endnu bedre i Bella Center”, siger Michael Gram, CEO i MapsPeople.

 

Ud over Bella Center Copenhagen er der i Danmark også udviklet lignende løsninger fra MapsPeople til Københavns Lufthavn og Københavns Universitet til henholdsvis sine rejsende og sine studerende.

 

Link til app:

Android - Wayfinder BELLA CENTER CPH

iOS - Wayfinder BELLA CENTER COPENHAGEN

 

For yderligere information & kontakt:

http://www.bellacentercopenhagen.dk/en-GB/Future-events.aspx

 

MapsPeople A/S, Michael Gram, CEO

Telefon: +45 53 74 09 00 E-mail: mg@mapspeople.com

 

BC Hospitality Group A/S, Lotte Thor Høgsberg, Pressechef

Telefon: +45 50 60 45 05 E-mail: loho@bchg.dk

Mon, 15 Feb 2016 06:16:02 UT
CIFF OVERGÅR ALLE FORVENTNINGER

CIFF lukkede og slukkede for F/W 2016-17 messen fredag d. 5. februar i Bella Center Copenhagen, var det med ros og stor tilfredsstillelse over, hvad der ser ud til at være den stærkeste og mest kvalitative messe til dato.

Fri, 12 Feb 2016 13:46:53 UT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

Pressekontakt

Peter Arnfeldt
E-mail: peter@arnfeldt.co
Mobil: 4055 8005

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bellacenter.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her