Presse

Pressemeddelelser

Årsresultat 2017: Flot top- og bundlinje og massive investeringer hos BC Hospitality Group A/S
Med en samlet omsætning for koncernen på 1.118,6 mio. DKK i 2017 holder BC Hospitality Group A/S kadencen og konsoliderer den markante turn-around, som blev påbegyndt i 2014 med mærkbare investeringer i faciliteter og service, øget fokus på bæredygtighed og innovation - og som har ført til både vækst og øget tilfredshed over hele linjen.
04 Jun 2018 10:12:47 GMT
Bæredygtighed: Responsible Hospitality Day 2017 by BC Hospitality Group prisbelønnes med Danish Events & Meetings Award 2018
BC Hospitality Group, der tidligere onsdag modtog Københavns Erhvervspris 2018 for Gruppens bredtfavnende bæredygtighedstiltag, rundende dagen af med også at nuppe en Danish Events & Meetings Award 2018 (DEMA18) for tiltaget 'Responsible Hospitality Day 2017' og glæder sig over, at erhvervet anerkender behovet for øget diskussion, innovation og videndeling på området.
31 May 2018 14:00:00 GMT
BC Hospitality Group modtager Københavns Erhvervspris 2018 i kategorien Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder
BC Hospitality Group, der blandt andet driver tre internationale hoteller og Bella Center Copenhagen, modtog i dag Københavns Kommunes Erhvervspris i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' for Gruppens utrættelige arbejde med bl.a. integration af udsatte grupper samt sikring af mangfoldighed og fleksibilitet på arbejdspladsen.
30 May 2018 15:36:03 GMT
Fremtidige fødevareløsninger: Bite Copenhagen 2018 bider sig fast i haserne på den internationale fødevarebranche
Speednetworking for virksomheder, Taste the World, kunstig intelligens i fødevarer, panel diskussioner med højt profilerede danske og internationale talere og meget mere. Den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen har for alvor bidt sig fast i haserne hos fødevarebranchen i dets 2. leveår og leverer i 2018 udstillere, events og talks i topklasse.
30 May 2018 09:41:02 GMT
Danish Design Award for Copenhagen Towers er en hyldest til det bæredygtige byggeri
Mandag hyldede Danish Design Awards dansk design med en prisfest i Industriens Hus. Lendager Group modtog med Copenhagen Towers prisen for Building Markets.
29 May 2018 14:11:16 GMT
Kastrup Boldklub indgår det største sponsorat i ungdomsfodbold i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers
Kastrup Boldklub har underskrevet det største sponsorat i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad. Sponsoratet er det største siden klubben spillede i første division og gælder stævnet 'Crowne Plaza Elite Cup', der afvikles den 24-26.august 2018 og er en fodboldturnering for eliteungdomshold.
18 May 2018 11:53:29 GMT
BC Hospitality Group lancerer ny limousineservice
Som den første hoteloperatør i Danmark lancerer BC Hospitality Group egen limousineservice for sine gæster og kunder. Med den ny service tilbyder koncernens enheder nu både lufthavn- og krydstogt shuttleservice samt eksklusiv limousinekørsel og styrker dermed endnu en gang service- og kundeoplevelsen.
06 May 2018 20:00:00 GMT
Stærkt momentum i kongresmarkedet gør, at Bella Center Copenhagen afslører planer om at opføre Nordeuropas største kongressal
Bella Center Copenhagen planlægger at investere et trecifret millionbeløb i nye og større kongresfaciliteter for at udnytte den store efterspørgsel efter København som kongresdestination samt at sikre, at kongrescenteret forbliver blandt verdens mest attraktive. Der er gang i markedet for internationale kongresser og de storbyer i verden, som København normalt konkurrerer med på området har enten, eller er i gang med at udvide deres kongresfaciliteter som resultat af den stigende efterspørgsel.
30 Apr 2018 05:00:00 GMT
meetly.dk - NY dansk online platform sætter turbo på videndeling og debat om mødet mellem mennesker
I dag ser Danmarks nye onlineplatform dedikeret til mødet mellem mennesker - meetly.dk - dagens lys. Bag initiativet står BC Hospitality Group A/S, en af hospitality-branchens største aktører, som med tiltaget ønsker at sætte skub i og diskutere værdien af det menneskelige møde. Og netop debat og videndeling på tværs af branchen glæder koncernens marketingdirektør og manden bag idéen, Morten Jensen, sig rigtigt meget til.
16 Apr 2018 11:15:45 GMT
Copenhagen Games har vokseværk! - og rykker ind i Bella Center Copenhagen
Igen i år vender Danmarks ældste og mest traditionsrige esportsevent tilbage - nu større end nogensinde! Copenhagen Games rykker denne påske til nye, større lokaler i Bella Center Copenhagen og er klar til at tage imod næsten dobbelt så mange gæster som sidste år.
26 Mar 2018 14:06:06 GMT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

Pressekontakt

Anne Marie Barsøe
E-mail: anba@bchg.dk
Mobil: 8188 4843

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bchg.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her